Otvara se kancerarija Halal agencije Srbije

Bez autora
Jul 04 2013

Tržište islamskih zemalja, kao najbrže rastuće tržište na svetu, kako po broju potrošača, tako i po prometu, predstavlja veliku izvoznu šansu za privredu Republike Srbije. Privredna komora Beograda je zajedno sa Halal Agencijom Srbije u prethodnom periodu organizovala nekoliko uspešnih edukativnih seminara za privrednike iz cele Srbije.S obzirom da Srbiji nedostaje još direktinih investicija u Halal industriju kao i efikasan kanal distribucije, na sastanku održanom u Privrednoj komori Beograda sa generalnim direktorom Halal Agencije Srbije gospodinom Mustafom Jusufspahićem, dogovoreno je o detaljima poslovno-tehničke saradnje.

Otvara se kancerarija Halal agencije SrbijeTržište islamskih zemalja, kao najbrže rastuće tržište na svetu, kako po broju potrošača, tako i po prometu, predstavlja veliku izvoznu šansu za privredu Republike Srbije.

Privredna komora Beograda je zajedno sa Halal Agencijom Srbije u prethodnom periodu organizovala nekoliko uspešnih edukativnih seminara za privrednike iz cele Srbije. S obzirom da Srbiji nedostaje još direktinih investicija u Halal industriju kao i efikasan kanal distribucije, na sastanku održanom u Privrednoj komori Beograda sa generalnim direktorom Halal Agencije Srbije gospodinom Mustafom Jusufspahićem, dogovoreno je o detaljima poslovno-tehničke saradnje. Cilj te saradnje bi bio otvaranje kancelarije Halal Agencije Srbije u okviru Privredne komore Beograda.

Misija kancelarije Halal Agencije Srbije u Privrednoj komori Beograda bila bi savetodavno-edukativnog karaktera sve većeg broja zainteresovanih privrednih subjekata za implementaciju Halal standarda i što bolje pozicioniranje na tržištima islamskih zemalja, istakao je gospodin Mustafa Jusufspahić, generalni direktor Halal Agencije Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik